به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، نشست مشترک پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف ادامه تعاملات علمی فی ما بین پژوهشگاه و این معاونت در دولت چهاردهم برگزار شد.
بنابر این گزارش، در ابتدای این نشست، استاد علی اکبر رشاد رییس و موسس پژوهشگاه ضمن تجلیل از خدمات ارزشمند دولت چهاردم در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص پیشبرد امور علمی و فناوری کشور، جوهره تمدن را سبک زندگی برشمرده و علوم انسانی را اصلیترین عامل تاثیرگذار و اساس سبک زندگی دانست.
وی با گلایه از روند کُند اسلامی سازی علوم انسانی، اظهار داشت: نهادهای تاثیرگذاری تاسیس شده و اقدامات شاخصی در این حوزه اتفاق افتاده، اما نمیتوانیم ادعا کنیم یکی از این علوم را تاسیس و جاری کردهایم.
استاد رشاد تصریح کرد: ممکن است برخی از این دستگاهها تولید علم کرده باشند، ولی ساری و جاری نیست.
وظیفه دولت تسهیل روند تولید علم در کشور است
دکتر افشین معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این نشست با تقدیر از اقدامات پیشین صورت گرفته فی مابین پژوهشگاه و معاونت علمی ریاست جمهوری، تولید علم و دانش را فارغ از جهت گیریهایی سیاسی دانست و گفت: وظیفه ما در دولت تسهیل روند تولید علم در کشور است.
افشین، شناخت و طرح مساله را مشکل اصلی کشور و حل مساله را راحتتر دانست و ابراز کرد: ما در کشور در شناخت و پرداخت مساله مشکل داریم و شاهد هستیم که وقتی مسائل به خوبی شناخته شوند، برای حل آنها کمتر با مشکل مواجه خواهیم بود.
انتهای پیام. /